Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Volosevici
Categorie: Actual
  • „Studiul de prefezabilitate” comandat de Primăria Ploiești în vederea construirii viitorului spital municipal de urgenţă agită, în continuare, spiritele în administrația locală.
  • Hotărârea de Guvern 907/2016 definește studiul de prefezabilitate și stabilește conținutul cadru al acestuia.

După ce a fost denumită, pe rând „studiu de prefezabilitate”, „studiu preliminar”, „studiu de preevaluare”, „raport” sau chiar „document”, analiza efectuată de Corporația Financiară Internațională -  IFC revine în prim planul discuțiilor din administrația locală. Chiar dacă cei care au întocmit documentația au recunoscut, în ședința Consiliului Local, că nu au prezentat un studiu de prefezabilitate, primarul Andrei Volosevici este de altă părere. „Da, este studiu de prefezabilitate”, a declarat, clar și răspicat, Volosevici. „Potrivit definiției date de HG 907/2016, acesta este un studiu de prefezabilitate. Că nu a purtat această denumire… dar este mai mult decât un studiu de prefezabilitate. Eu apreciez că este, și juridic, și tehnic, un studiu de prefezabilitate. Și un domn de la Banca Mondială a spus că este, dar nu în accepțiunea noastră”, a completat secretarul general al Primăriei Ploiești, Mihaela Constatin.

Ce prevede HG 907

Hotărârea nr. 907/2016 stabilește „etapele de elaborare şi conţinutul-cadru al documentaţiilor tehnico-economice aferente obiectivelor/proiectelor de investiţii finanţate din fonduri publice”. Astfel, studiul de prefezabilitate este „documentaţia prin care, fără a se limita la datele şi informaţiile cuprinse în nota conceptuală şi în tema de proiectare, se analizează, preliminar, necesitatea şi oportunitatea realizării obiectivului de investiţii, se identifică scenarii/opţiuni tehnico-economice posibile şi se selectează un număr limitat de scenarii/opţiuni fezabile pentru realizarea obiectivului de investiţii”. În Anexa 3 a actului normativ este precizat conținutul cadru al unui studiu de prefezabilitate, conținut care include de la informații generale referitoare la obiectiv la date tehnice și funcționale ale acestuia.

Citește și 100.000 de euro pe încredințare directă. “Prefezabilitatea” proiectului Spitalului Municipal e un simplu raport. Împrumutul exorbitant

Back To Top