Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

maternitate
Categorie: Actual

Polițiștii ploieșteni au fost sesizați, miercuri, în jurul orei 18.30, de către un agent de pază din cadrul Spitalului de Obstetrică și Ginecologie  Ploiești, cu privire la faptul că, în incinta unității medicale, patru persoane fac scandal. Conflictul ar fi pornit după ce o minoră, în vârstă de 15 ani, ar fi aflat că i-a murit copilul nou-născut.

„La fața locului, polițiștii au constatat faptul că aspectele sesizate se confirmă, identificând patru persoane, care manifestau o stare de agitație, motivând faptul că nora uneia dintre acestea, la data de 26 iulie a.c. s-a internat în spital, fiind însărcinată, iar în cursul zilei de 27 iulie ar fi aflat că fătul este decedat”, a anunțat IPJ Prahova. Față de doi bărbați și două femei, potrivit IPJ Prahova, a fost luată măsura sancționării contravenționale, conform prevederilor Legii nr.61/1991, cu amendă în valoare de 500 de lei, fiecare.

Citește și Maternitatea Ploiești va fi transformată în structură în cadrul Spitalului Județean de Urgență

Back To Top