Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Volosevici
Categorie: Actual
  • Primăria Ploiești a primit, în urma solicitării primarului Andrei Volosevici, clarificări referitoare la decizia societății Termoficare Prahova SA de întrerupere a furnizării apei calde pentru efectuarea lucrărilor de reparații la CET Brazi.

„Am luat act de propunerea societății de a închiria două cazane de apă fiartă pentru a evita sistarea furnizării apei calde în municipiul Ploiești. După cum se știe, aceste lucrări privind repararea CAF 2 şi închirierea celor două CAF-uri de la firma Bosch sunt la rețeaua primară de distribuție, care aparține Consiliului Judeţean Prahova. Voi informa consilierii locali de propunerea venită din partea Termoficare Prahova SA pentru a putea decide care este forma legală prin care se poate implica şi Municipiul Ploiești. Totodată, solicit public Consiliului Judeţean Prahova să demareze procedura de închiriere a celor două cazane şi să finanțeze investițiile necesare pentru repunerea în funcțiune, cât mai rapidă, a CAF 2 de la CET Brazi, având în vedere că acesta este în patrimoniul județului.

De asemenea, solicit ADI Termo Prahova să monitorizeze cu foarte mare atenție modul de desfășurare a acestor investiții, pentru a nu exista sincope în furnizarea agentului termic în municipiul Ploieşti. Varianta de întrerupere a furnizării apei calde în Ploieşti este inadmisibilă în secolul XXI”, a declarat primarul Andrei Volosevici, într-un comunicat transmis presei.

Citește și Andrei Volosevici, primar Ploiești: „În mod sigur, de la 1 august, vom avea furnizare de agent termic”

Back To Top