Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Ploiești
Categorie: Actual

Joi, primarul Andrei Volosevici a afirmat că „în mod sigur, de la 1 august, vom avea furnizare de agent termic”. Vineri, în schimb, edilul nu a mai fost la fel de sigur în declarații, vorbind mai mult despre „legalitatea” contractului de furnizare de agent termic.

Cu câteva minute înainte de a începe ședința Consiliului Local Ploiești, Mihai Savin, directorul operatorului Termoficare Prahova, a declarat presei locale că soluția închirierii unor cazane, care să asigure apa caldă în luna august, nu a fost acceptată și că Ploieștiul va rămâne fără apă caldă cel puțin 30 de zile. Deși pe ordinea de zi nu figura niciun proiect referitor la serviciul de termie, subiectul apei calde a fost cel mai dezbătut de către primarul Andrei Volosevici și către consilierii locali.

„Cu toții depunem eforturi ca acest serviciu să fie continuat. Vă învederez public că eu îmi doresc să plătim dar suntem în fața unui contract ilegal, cee ace presupune săvârșirea unei infracțiuni. Anumite clauze contractuale nu au legătură cu ceea ce dumneavoastră ați dispus prin aprobarea documentației aferente unei hotărâri de consiliu. O să vă întreb cam cum am putea să plătim sau ce să plătim. Real, fiecare dintre dumneavoastră trebuie să știe că suntem în fața unui contract ilegal, cu o presupusă săvârșire de abuz și de fals

Încerc să găsesc variantele de lucru, este incorect ca un ploieștean să nu poată să se spele. Și eu stau la bloc și mă încălzesc în sistem centralizat. Fac tot ce trebuie legal și mă voi asigura că nimeni nu își bate joc de 130.000 de ploieșteni. Voi face absolut orice este legal să furnizăm, în continuare, o chestiune elementară pentru un municipiu reședință de județ”, a spus primarul Andrei Volosevici.

„Primarul nu doarme”

„Contractul are ceva scăpări, iar printr-o discuție între dumneavoastră și președintele Consiliului Județean, printr-un act aditional, se puteau îndrepta aceste scăpări. Dacă era o bună colaborare între Consiliul Local și Consiliul Județean, nu eram în această situație”, a declarat consilierul Gheorghe Sârbu. „Dumneavoastră nu înțelegeți din ce a spus domnul primar că dânsul nu doarme și că ploieștenii vor avea apă caldă de luni încolo”, a răspuns Sârbu la interpelarea unui consilier, fără să fie contrazis de Andrei Volosevici.  

Citește și Andrei Volosevici, primar Ploiești: „În mod sigur, de la 1 august, vom avea furnizare de agent termic”

Back To Top