Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual
  • Administrația Națională de Meteorologie a reactualizat, sâmbătă, atenționările meteo de vreme rea.
  • Prahova este vizată de un cod galben și portocaliu de ploi torențiale și vijelii.
  • În alte patru județe din România este cod roșu de instabilitate atmosferică accentuată.

 Administrația Națională de Meteorologie a emis, sâmbătă, trei noi atenționări de instabilitate atmosferică accentuată. Prahova este vizată de un cod galben de ploi și vijelii.

Citește și: Acțiune de control, vineri noaptea, la Câmpina. Un tânăr de 27 de ani, depistat în trafic cu sistemul de evacuare modificat la motocicletă

COD GALBEN: Atenționarea de cod galben, care vizează inclusiv Prahova, este valabilă în intervalul 30 iulie, ora 12:00 – 31 iulie, ora 22:00. În intervalul menționat, potrivit ANM, vor fi perioade cu instabilitate atmosferică temporar accentuată în cea mai mare parte a teritoriului. Meteorologii au anunțat averse torențiale, descărcări electrice, intensificări ale vântului și pe alocuri vijelii și grindină. În intervale scurte de timp sau prin acumulare, local, cantitățile de apă vor depăși 25...30 l/mp și izolat 40 l/mp.

COD PORTOCALIU: Atenționarea este valabilă și în zona de munte din Prahova, in intervalul 30 iulie, ora 12:00 – 31 iulie, ora 10:00. În intervalul menționat în vestul, nord-vestul, centrul și sud-vestul țării, precum și la munte vor fi perioade cu instabilitate atmosferică accentuată. Meteorologii au anunțat că vor fi intensificări ale vântului, cu rafale de peste 70...90 km/h, vijelii puternice, ploi abundente, frecvente descărcări electrice și pe alocuri căderi de grindină. În intervale scurte de timp sau prin acumulare, cantitățile de apă vor depăși local 40...60 l/mp.

COD ROȘU: Atenționarea este valabilă în intervalul 30 iulie, ora 15:00 – 30 iulie, ora 20:00, județele vizate fiind Caraș-Severin, Timiș, Arad și Bihor. Astfel, potrivit ANM, în județele Caraș-Severin, Timiș, Arad și Bihor vor fi intervale scurte de timp în care local se vor semnala intensificări puternice ale vântului, cu viteze de peste 90...100 km/h. Pe alocuri vor fi căderi de grindină de medii și mari dimensiuni și averse  torențiale (cantități de apă de peste 50 l/mp în perioade foarte scurte).

FOTO hartă: ANM

Back To Top