Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Ploiești
Categorie: Actual
  • Săptămâna trecută a fost marcată de discuțiile, mai mult sau mai puțin oficiale, despre întreruperea furnizării de apă caldă la Ploiești.
  • Luni, 1 august, la primele ore ale dimineții, ploieștenii beneficiau, în continuare, de acest serviciu.

UPDATE / Surpriza plăcută nu a fost de durată. Furnizarea de apă caldă a fost sistată după orele 9.30.

Săptămâna trecută, cel mai discutat subiect în Ploiești a fost cel referitor la întreruperea furnizării apei calde. Totul a pornit de la anunțurile afișate la fiecare bloc de către operatorul de termie. Au urmat anunțuri, conferințe de presă, acuzații, scuze și discuții tensionate în ședința Consiliului Local. De la primarul Andrei Volosevici până la reprezentanți ai societății civile, toată lumea a ținut să își prezinte un punct de vedere și să prezinte sau să ceară altora să prezinte soluții. Duminică, probabil, a fost înregistrat un nivel record al consumului de apă caldă, ploieștenii ieșind de sub duș cu senzația că până în septembrie o să fie extrem de dificil să repete o astfel de experiență. Luni, 1 august, surpriză: la robinete curge, în continuare, apa caldă.  

Citește și Soluția propusă de Termoficare Prahova pentru ca Ploieștiul să nu rămână fără apă caldă

Back To Top