Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

protest Mihai Polițeanu
Categorie: Actual
  • Deputatul Mihai Polițeanu, președintele USR Prahova, a participat la protestul ploieștenilor împotriva întreruperii furnizării apei calde.
  • Parlamentarul a cerut implicarea factorilor responsabili și rezolvarea urgentă a crizei.

Mihai Polițeanu a luat parte la protest alături de zeci de ploieșteni nemulțumiți de situația din oraș.

VEZI ȘI: FOTO – Protest pentru apă caldă, în centrul Ploieștiului 

“Suntem într-o situație gravă, există riscul să nu avem cel puțin o lună apă caldă și există pericolul să nu beneficiem nici de agent termic, la iarnă. Este o situație în care am ajuns din cauza conflictului dintre președintele Consiliului Județean Prahova, Iulian Dumitrescu, și primarului Ploieștiului, Andrei Volosevici. Acum nu mai contează, toată atenția trebuie concentrată pe soluționarea problemei. Trebuie să se reia furnizarea de apă caldă imediat. Actualul operator trebuie să mai presteze servicul cel puțin 60 de zile, conform legii. Consiliul Județean trebuie să dea către Municipiul Ploiești CET-ul și rețeaua primară. Și trebuie organizată o nouă licitație, de data aceasta cu un operator serios - nu firme de apartament – care să asigure apă caldă ploieștenilor și agentul termic la venirea iernii”, a spus Mihai Polițeanu, la protestul derulat astăzi, în centrul Ploieștiului.

Vedeți declarația AICI.

Back To Top