Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

alerta cod galben caniculă
Categorie: Actual
  • Administrația Națională de Meteorologie a emis, joi, o avertizare cod galben de temperaturi extreme și disconfort termic ridicat.
  • Atenționarea este valabilă în perioada 4-7 august.

ANM anunță că județele din sudul și vestul țării vor fi afectate de noul val de caniculă. În aceste zone, se vor înregistrat peste 35 de grade la umbră, pe timpul zilei.

“În vestul și în sudul țării valul de căldură se va extinde și va persista, disconfortul termic va fi ridicat, iar indicele temperatură-umezeală (ITU) va depăși pragul critic de 80 de unități. Temperaturile maxime se vor situa în general între 33 și 37 de grade”, au precizat meteorologii.

Temperaturile vor rămâne ridicate și laa începutul săptămânii viitoare.

VEZI ȘI: Amenzi de până la 2.500 de lei pentru angajatorii care nu respectă măsurile legale, pe timp de caniculă

Avertizarea cod galben, valabilă până duminică, inclusiv, a fost emisă pentru București și județele Alba, Argeș, Arad, București, Bihor, Brăila, Buzău, Călărași, Caraș-Severin, Dâmbovița, Dolj, Gorj, Giurgiu, Hunedoara, Ialomița, Ilfov, Mehedinți, Olt, Prahova, Satu Mare, Timiș, Teleorman, Vâlcea.

Back To Top