Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

accident bulgaria
Categorie: Actual
  • Cinci cetățeni români, răniți în accidentul tragic produs ieri noapte, în Bulgaria, au fost transferați la Spitalul de Urgență Floreasca, din București.
  • Sâmbătă seară au revenit în țară și alți 10 pasageri care au scăpat nevătămați, aceștia fiind preluați și aduși în România de un autocar al aceleiași firme implicate în eveniment.
  • Trei români și-au pierdut viața în accident.

Cei cinci români răniți în accidentul de autocar din Bulgaria au fost aduși în țară pe parcursul zilei de sâmbătă, cu elicoptere din cadrul UPU SMURD București, Craiova, Constanța și Galați, fiind asistați în permanență de echipaje medicale, potrivit DSU. Aceștia sunt conștienți și stabili, a anunțat secretarul de stat în Ministerul Sănătății Cătălin Vișean. Toți cinci au fost transferați direct la Spitalul Floreasca, pentru investigații și îngrijiri medicale.

Sâmbătă seară au intrat în România și alți 10 pasageri, aduși cu un autocar al aceleiași firme implicate în tragicul accident. Duminică este așteptat să sosească și cel de-al doilea șofer al autocarului, un român care a fost audiat ca martor, imediat după eveniment, de autoritățile bulgare.

VEZI ȘI: Autocar cu români, implicat într-un accident în Bulgaria. Patru persoane au murit - update

“Încă de la producerea accidentului, Ambasada României la Sofia a întreprins o serie de demersuri de asistenţă şi protecţia consulară specifice în astfel de situaţii, respectiv contactul cu autorităţile bulgare, deplasarea unei echipe consulare mobile la locul producerii accidentului, la unitatea medicală unde au fost internate persoanele rănite şi la sediul organelor de poliţie şi procuratură care instrumentează cazul.

De asemenea, personalul consular a facilitat contactele şi operaţiunile de preluare a pacienţilor cetăţeni români de către echipele medicale ale DSU/SMURD pentru a fi transportaţi în România pentru îngrijiri medicale. Nu în ultimul rând, reprezentanţii misiunii diplomatice a României la Sofia au menţinut contactul permanent cu responsabili medicali din România şi membrii de familie ai cetăţenilor români implicaţi în accident.

MAE foloseşte acest prilej pentru a adresa mulţumiri autorităţilor bulgare competente pentru intervenţia promptă şi sprijinul acordat celor implicaţi în accident, pentru îngrijirile medicale acordate răniţilor şi pentru foarte buna cooperare atât cu reprezentanţii Ambasadei României la Sofia, cât şi cu personalul medical român care a preluat cei 5 cetăţeni români răniţi în vederea transferului în România”, a transmis Ministerul român al Afacerilor Externe.

Accident cu patru morți, în Regiunea Veliko Târnovo

Patru pasageri, trei dintre ei cetățeni români, au murit în tragicul accident de ieri noapte, iar alte nouă persoane au fost rănite.

Tragedia s-a produs între localitățile Kutsina şi Polikraishte, în Regiunea Veliko Târnovo.

Din cei 25 de pasageri de naționalitate română și turcă, 9 au fost răniți.

În urma tragicului eveniment,  trei români au fost declarați decedați.

Back To Top