Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Bulgaria
Categorie: Actual
  • Patru români au murit în Bulgaria după ce autocarul în care se aflau a fost implicat într-un accident.
  • Potrivit DSU, accidentul s-a petrecut sâmbătă dimineață în jurul orei 01:30.

În autocarul înmatriculat în România se aflau 25 de pasageri, dintre care șapte cetățeni turci, iar restul români. Accidentul s-a produs între satul Kutsina şi Polikraishte ( Regiunea Veliko Tarnovo). Conform datelor preliminare, din cei 25 de pasageri de naționalitate română și turcă, nouă sunt internați într-o unitate spitalicească din Bulgaria. În urma tragicului eveniment, patru români au fost declarați decedați.

Intervenție de la București

La nivelul Departamentului pentru Situații de Urgență s-a decis trimiterea unui elicopter SMURD, de la Punctul de Operare Aeromedicală București care s-a deplasat în Bulgaria cu o echipă medicală din cadrul Spitalului Clinic de Urgență București - Floreasca în vederea evaluării și planificării unei eventuale preluări și transport de pacienți către România. Totodată, în funcție de evoluția situației, alte trei elicoptere sunt pregătite pentru a fi trimise în Bulgaria, în scopul evacuării pacienților români.

Update - Patru persoane, între care trei cetăţeni români, au murit şi alte nouă au fost rănite în accidentul rutier care a avut loc în Bulgaria, la Veliko Tarnovo, a precizat purtătorul de cuvânt al MAE, Radu Filip, într-o intervenție telefonică la Digi24.

"Am trimis o echipă de evaluare care a ajuns la 10:50 pentru cei 5 pacienți. Am trimis un elicopter a prelua un pacient şi se va întoarce pentru a transporta un al doilea rănit. Au fost pregătite și urmează să decoleze alte trei elicoptere din Craiova, Galaţi şi Constanţa. Vor prelua câte un rănit român, pentru a-l aduce pentru tratament sau continuarea evaluării medicale. Toţi vor veni la Spitalul Floreasca, care a fost înştiinţat şi este pregătit să îi primească", a anunțat, sâmbătă, coordonatorul DSU, Raed Arafat. 

Update - „Personalul medical de la Spitalul Clinic de Urgenţă Bucureşti - Floreasca aşteaptă pacienţii români răniţi în accidentul din Bulgaria. Secretarul de stat din Ministerul Sănătăţii responsabil cu asistenţa medicală, Cătălin Vişean se află la spital pentru a oferi sprijinul de care este nevoie. Pacientul care se află în stare mai gravă a ajuns la spital şi urmează să sosească şi următorii răniţi. La nivelul Ministerului Sănătăţii s-a constituit o echipă operativă care este gata să acorde suportul necesar victimelor”, precizează Ministerul Sănătăţii, într-un comunicat transmis sâmbătă după-amiază.

Citește și Amendă de 100.000 de lei pentru o firmă din Ariceștii Rahtivani reclamată că ardea deșeuri

Back To Top