Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

anpc control costinești
Categorie: Actual
  • Verificări maraton începute sâmbătă, la un operator economic din Costinești, au scos la iveală nereguli care i-au uluit și pe reprezentanții instituțiilor de control.
  • Acțiunea a fost derulată de MAI, împreună cu ANPC, ANAF și ITM, în urma unor sesizări care vizau firma cu pricina.
  • Președintele ANPC, Horia Constantinescu, a mărturisit că nu a văzut nereguli atât de mari în toată cariera sa de comisar.
  • Echipele de control ar fi găsit alimente expirate de acum 3-4 ani.

Controlul de la Costinești a început ieri după-amiază și a fost finalizat duminică în zori, a anunțat Horia Constantinescu.

“Din punctul de vedere al rezultatului cercetărilor, acțiunea este un real succes.

În schimb, din punctul de vedere al siguranței consumatorilor, un adevărat dezastru.

Tone de carne expirată, kilograme întregi de materii prime, mult înafara datei limită de consum, toate, un real pericol pentru sănătatea și, de ce nu, viața consumatorilor.

În plus, față de toate cele de mai sus, am întâlnit sclavia, în secolul 20. Adevărate lagăre, destinate unor copii, în jurul vârstei de 16 ani”, a scris președintele ANPC pe pagina sa de Facebook, în jurul orei 5.00.

Horia Constantinescu, primele concluzii după controlul de la Costinești

“A fost vizată activitatea unui singur operator economic cu multe puncte de lucru deschise în Costineşti. Informaţiile pe care le primisem şi noi şi colegii noştri legate de punerea pe piaţă a unor produse în afara termenului de durabilitate minimală s-au confirmat. Au fost găsite cantităţi importante de carne, cantităţi importante de mirodenii, cantităţi importante de murături, de multe materii prime în afara termenului de durabilitate minimală, asta însemnând câţiva ani, chiar dacă la mirodenii vorbim de trei, patru ani şi la produsele din carne putem vorbi de 2-3 ani de când ieşiseră în afara termenului de consum”, a declarat președintele ANPC pentru News.ro. Acesta a spus că nu a mai văzut nereguli atât de mari în acriera sa de comisar.

Horia Constantinescu a menţionat că Protecția Consumatorului nu a aplicat deocamdată sancţiuni în urma acestui control, fiind vorba despre o acțiune a MAI, care urmează să decidă dacă în acest caz nu cumva se impune deschiderea unui dosar penal.

Marfa neconformă va fi distrusă, dar cantitățile sunt atât de mari încât comisarii nu au putut lua alimentele. Produsele au fost lăsate în custodie, urmând ca la fața locului să fie trimise echipe ale societăților de incinerare.

Update: VIDEO NEWS Dosar penal și zeci de audieri după acțiunea de la Costinești. Au fost găsite tone de alimente expirate

VEZI ȘI: ANPC: Pasagerii au dreptul să ceară compensaţii de până la 600 de euro pentru un zbor anulat

Back To Top