Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

percheziții evaziune fiscala
Categorie: Actual
  • Procurorii PCA Ploiești și polițiștii de Investigare a Criminalității Economice din cadrul IJP Prahova au derulat, duminică, patru percheziții, într-o cauză privind infracțiuni de evaziune fiscală și delapidare.
  • Au fost vizate domiciliile a trei persoane bănuite că ar fi înregistrat în contabilitate achiziții fictive pe peste 4 milioane de lei, pentru a se sustrage de la plata obligațiilor datorate către stat.

Cele patru percheziții au avut loc în Prahova, Călărași în Capitală, fiind vizați doi bărbați cu vârstele de 35, și respectiv 58 de ani, o femeie în vârstă de 43 de ani. “Din cercetări a rezultat faptul că, în perioada decembrie 2017- august 2021,  persoanele în cauză ar fi înregistrat în contabilitate achiziții fictive în valoare de aproximativ 4.200.000 lei, cu scopul de a influența negativ obligațiile fiscale datorate bugetului de stat. Ulterior, sumele de bani achitate prin plăți interbancare care reprezentau contravaloarea achizițiilor fictive au fost retrase de către administratorii societăților cu un comportament fiscal inadecvat și restituite ordonatorului plății, acesta din urmă însușindu-și banii pe nedrept.  Prejudiciul cauzat este de 994.800 de lei.  În urma perchezițiilor, au fost identificate și ridicate mai multe înscrisuri și documente de evidență contabilă”, au informat reprezentanții IJP Prahova.

40 de persoane au fost conduse la sediile unităților de poliție, în vederea audierii.

Activitățile au beneficiat de sprijinul luptătorilor din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale Prahova.

Suportul de specialitate a fost asigurat de Direcția Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române.

VEZI ȘI: Percheziții inclusiv în Prahova, într-un dosar de evaziune fiscală. Prejudiciul ar depăși 13 milioane de euro VIDEO LINK

 

Back To Top