Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

Autoritățile medicale din România au raportat un număr mai mare de cazuri Covid în ultima perioadă. În contextul creșterii numărului de cazuri, DSP Prahova recomandă persoanelor cu un test pozitiv să se adreseze medicilor de familie sau centrelor de evaluare clinică.

În contextul creșterii numărului de cazuri Covid-19, DSP Prahova le reamintește cetățenilor că, în cazul unui test pozitiv, persoanele pot solicita asistență din partea medicilor de familie, dar și de la centrele de evaluare. „Având în vedere creșterea numărului de cazuri noi de infectare cu virusul SARS-COV-2 din județul Prahova, reamintim populației faptul că activitatea de monitorizarea a stării de sănătate a persoanelor care au avut un rezultat pozitiv la testul efectuat pentru detecția virusului SARS-COV-2 se realizează de către: medicii de familie aflați în relație contractuală cu casele de asigurări de sănătate, dacă forma de boală este ușoară sau medie și la centrele de evaluare pentru evaluarea clinică și paraclinică precum și administrarea de tratament specific, după caz. Lista centrelor de evaluare și tratament Covid-19, la nivelul județului Prahova poate fi vizualizată pe site-ul DSP Prahova”, se arată în comunicatul DSP Prahova. Spitalul Orășenesc Băicoi figurează pe lista centrelor de evaluare și tratament Covid-19 din Prahova.

Back To Top