Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

băuturi
Categorie: Actual
  • Doi prahoveni au primit un an și 6 luni de închisoare, în regim de detenție, respectiv 1 an și 2 luni de închisoare cu suspendare, pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat.
  • Sentința a fost dată de Judecătoria Constanța, la sfârșitul lunii iulie și nu este definitivă.

Cei doi sunt acuzați că au furat au sustras din incinta hypermaketului Metro șapte sticle cu băuturi alcoolice în valoare totală de 1.463,30 lei, prejudiciul fiind recuperat în totalitate prin restituirea bunurilor. Conform replicaonline.ro, femeia este angajată a Primăriei Câmpina. Cei doi și au motivat furtul prin faptul că au nevoie de bani pentru fiul lor.

Potrivit rechizitoriului, au intrat în magazinul Metro, din Constanța, ducându-se la raionul de băuturi alcoolice, de unde au luat de pe raft mai multe sticle cu alcool, pe care le-au pus în cărucior. La un moment dat, inculpații au intrat pe un raion cu produse de curăţenie, unde bărbatul a rupt elementele de siguranţă de pe sticlele de băuturi alcoolice, folosindu-se de un cleşte pe care îl avea la el. Elementele de siguranţă le-a aruncat sub rafturi. Inculpatul a băgat mai multe sticle dintre cele sustrase în zona lombară, având pe sub haine un costum de biciclist, având în spate un buzunar de dimensiuni mari. Femeia a băgat şi ea o sticlă de whisky în rucsacul pe care îl avea asupra ei. În continuare, cei doi au lăsat căruciorul cu produse în magazin şi s-au îndreptat către ieşirea din magazin. În apropierea uşii de acces cei doi au fost opriţi de un agent de pază, care i-a condus la camera de interpelare, unde au fost rugaţi să scoată produsele sustrase.

Citește și Două adolescente prinse după ce au furat haine din Afi Ploiești

Back To Top