Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

studenti
Categorie: Actual
  • Alianța Națională a Organizațiilor Studențești din România (ANOSR) propune majorarea subvenției acordate la transportul feroviar și cu metroul pentru studenți de la 50%, cât prevede în prezent proiectul de lege al educației, la 90%. 
  • „Ar putea fi acordată o subvenție direcționată către o categorie specifică a populației, care nu se bucură, în majoritatea ei covârșitoare, de resurse financiare semnificative”.

,,În contextul în care România este penultima țară din UE la cheltuieli publice/student și luând în considerare că alte state (precum Slovacia sau Bulgaria) au politici similare sau ponderi net superioare celei de 50% din prezent, credem că toate acestea nu pot reprezenta decât un beneficiu pentru mediul universitar din România. O astfel de subvenție reprezintă, într-adevăr, o formă de protecție socială a studenților din România și suntem convinși că, având în vedere specificul socio-economic al mediului studențesc din țara noastră, aceasta este necesară și utilă. Ar putea fi acordată o subvenție direcționată către o categorie specifică a populației, care nu se bucură, în majoritatea ei covârșitoare, de resurse financiare semnificative”, susține într-un comunicat ANOSR.

Citește și Controlor bătut într-un tren pe ruta Mangalia-Sibiu

Back To Top