Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual
  • La nivel internațional, acest tip de fraudă este cunoscut sub denumirea de „government impersonation scams”.

  • Persoanele vătămate erau informate că fac obiectul unor presupuse proceduri judiciare, ca urmare a accesării unor site-uri, în care sunt prezentate acțiuni cu un caracter sexual explicit, cu minori.

Poliția Română avertizează asupra unui nou tip de fraudă online, făcută de indivizi care își atribuie identitatea unor persoane din conducerea Europol, FBI sau a Poliției Române, prin care cer plata unor amenzi pentru a evita emiterea unor mandate de arestare.

În perioada 5-8 august 2022, Poliția Română a fost sesizată cu privire la existența mai multor cazuri de fraude online, prin transmiterea unor mesaje prin email, în care anumite persoanele și-ar fi atribuit identitatea unor lucrători cu funcții de conducere din cadrul Europol, Interpol, FBI sau Poliția Română.

Zilele trecute, am fost sesizați despre existența mai multor cazuri de fraude online, prin transmiterea unor mesaje, prin email📩, în care anumite persoanele și-ar fi atribuit identitatea unor lucrători cu funcții de conducere din cadrul unor structuri de aplicare a legii (Europol, Interpol, F.B.I sau #PolițiaRomână).

Persoanele vătămate erau informate că fac obiectul unor presupuse proceduri judiciare, ca urmare a accesării unor site-uri, în care sunt prezentate acțiuni cu un caracter sexual explicit, cu minori.

Astfel, le erau solicitați bani, pentru a nu fi arestate. 

La nivel internațional, acest tip de fraudă este cunoscut sub denumirea de „government impersonation scams”.

Mai multe instituții de aplicare a legii au transmis mesaje publice de informare a populației.

Le atașăm aici:

- https://www.politiaromana.ro/.../atentie-un-nou-tip-de...

-https://www.europol.europa.eu/.../beware-of-scams...

-https://www.interpol.int/.../Beware-of-scams-using...

-https://www.fbi.gov/scams-and-safety/on-the-internet

Prin urmare, în situația în care primiți astfel de email-uri, nesolicitate, vă recomandăm să NU RĂSPUNDEȚI, să NU ACCESAȚI eventualele linkuri sau atașamente și să vă adresați celei mai apropiate unități de poliție sau online, pe portalul de petiții al Poliției Române - https://www.politiaromana.ro/ro/petitii-online .” au transmis reprezentanții IGPR prin intermediul unei postări pe pagina de facebook.

Back To Top