Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual
  • Un proiect de hotărâre de Consiliu Local, aflat în dezbatere publică, prevede noi tarife pentru concesionarea locurilor de înhumare din cimitirele din Ploiești, dar și pentru serviciile funerare efectuate de SGU.
  • Proiectul prevede că în cazul concesionării unui mormânt trebuie achitat obligatoriu un avans, restul de plată putând fi achitat anual, eșalonat.

Propunerea privind creșterea tarifelor pentru locurile de înhumare din cimitirele din Ploiești, precum și pentru serviciile funerare prestate de SGU Ploiești este motivată de creștere ratei inflației, creșterea salariului minim pe economie (10,8%) și creșterea prețurilor de producție (43%).

Citește și: Atenție șoferi! Trafic restricționat timp de două săptămâni pe DN 72 în Prahova

Conform proiectului de hotărâre aflat în dezbatere la Ploiești, pentru concesionarea unui loc de înhumare va trebui plătit un avans obligatoriu. Cel mai scump mormânt ar urma să fie cel concesionat pe o durată de 49 de ani (2.503 lei, pentru clasa I, dimensiune 3x3 m), iar cel mai ieftin este cel concesionat pe o durată de 7 ani (18 lei, clasa III-a).

Cei care nu dețin suma integrală pot achita restul de plată eșalonat, anual, pe durata concesiunii, ratele urmând să fie pentru primul mormânt de 50 lei (Cimitirul Mihai Bravu, Eternitatea și Bolovani) și de 76 de lei (Cimitirul Viișoara).

La fel ca și în anii trecuți, dacă proiectul va fi aprobat, va fi asigurată protecție socială pentru pensionarii cu un venit mai mic față de salariul minim pe economie, persoanele fără venituri și persoanele cu indemnizație de handicap. Aceștia nu vor trebui să achite bani pentru concesionarea primului mormânt.

Separat de tarifele mai mari pentru concesionarea locurilor de înhumare, proiectul de hotărâre prevede tarife mai mari și pentru serviciile funerare. Astfel, pentru o groapă simplă (2 m) tariful propus este de 307 lei, iar în cazul în care înhumarea are loc în aceeași zi costul ar urma să fie majorat cu 25%. Pentru o groapă dublă (2,5 m) tariful propus este de 527 de lei, iar în cazul în care comanda este dată în aceeași zi cu înhumarea tariful se majorează cu 30%.

Citește și: Impozitele pentru construcții cresc în 2023 la Ploiești - PROPUNERE

Pentru accesul auto în incinta cimitirului, prețul propus este de 12 lei, în timp ce pentru tămâiatul mormintelor, timp de 40 de zile) se solicită un tarif de 161 de lei. Același tari este și pentru udarea locurilor de înhumare, timp de 40 de zile, conform tradiției.

tarife-cimitire.jpg

tarife-morminte.jpg

Back To Top