Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual
  • Cei patru tineri au spart sediul unei societăți comerciale și au furat totodata plăcuțele de înmatriculare de la trei autoturisme parcate în Ploiești. 
  • Descinderile au loc în Ploiești, Brăila și Călărași.

 Miercuri dimineață poliţiştii Inspectoratului de Poliție Județean Prahova din cadrul Secției nr. 4 de poliție Ploiești au efecuat două percheziții domiciliare în municipiul Brăila și două în municipiile Ploiești și Călărași, la domiciliile a patru persoane bănuite de comiterea a două infracțiuni de furt calificat.

Patru persoane vor fi conduse la sediul unității de poliție, în vederea audierii.

Prejudiciul total cauzat în urma activităților infracționale este de aproximativ 5.000 de lei.

În fapt, în perioada 29 iunie - 13 iulie a.c., patru tineri, cu vârstele cuprinse între 17 și 21 de ani, ar fi sustras mai multe bunuri dintr-o societate comercială, dar și plăcuțele de înmatriculare de la 3 autoturisme, care erau parcate în municipiul Ploiești.

În urma perchezițiilor, au fost descoperite și ridicate mijloace materiale de probă.

Activitățile au beneficiat de sprijinul polițiștilor din cadrul inspectoratelor de poliție județene Brăila și Călărași. Suportul de specialitate a fost asigurat de Direcția Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române.

Back To Top