Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

omorâți argeș
Categorie: Știri naționale
  • Cinci persoane, o fetiță de cinci ani și patru adulți, au fost găsite decedate, marți, într-o gospodărie din localitatea Bascov, județul Argeș.
  • Întreaga familie ar fi fost ucisă de o rudă cunoscută cu boli psihice, care locuia cu victimele.
  • Agresorul a fost prins în apropiere de locul crimelor.

Un bărbat a alertat ieri autoritățile, anunțând că fiica sa de 5 ani, soția, socrii și un cumnat au fost omorâți. Câns s-a întors acasă i-a găsit pe cei cinci fără suflare.

Oamenii legii au descoperit o scenă greu de privit. “Toate victimele poartă semnele unor agresiuni destul de intense (...) Informaţiile iniţiale spuneau că este vorba de o înjunghiere. Ceea ce pot eu spune este că e vorba de un alt corp dur, posibil ciocan sau altceva. Informaţiile despre înjunghiere cel mai probabil au fost legate de sesizarea iniţială în care se relata că asupra făptuitorului care a fost depistat după ce fugise din locuinţă, în pădurea din apropiere, asupra lui s-a găsit un cuţit”, a explicat Laurenţiu Palaghiea, prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeş, pentru News.ro.

Din primele cercetări a reieșit că, foarte posibil, cimele ar fi avut loc marți dimineață. Victimele au fost găsite în două imobile, în locuri diferite, mai puțin fetița și mama ei, care erau împreună.

Anchetatorii au stabilit că în gospodăria respectivă mai locuia un unchi al fetiței, un bărbat de 53 de ani cunoscut cu probleme psihice. Acesta a fost găsit nu departe de locul crimelor, prezentând răni superficiale pe care și le-ar fi provocat cu un cuțit găsit asupra lui. Individul, preluat imediat în custodia Poliției, le-ar fi povestit anchetatorilor destul de coerent ce s-a întâmplat.

“Este greu de spus la acest moment dacă a existat un mobil al acestei crime. Persoana bănuită era în evidenţă cu boli psihice, nu putem şti în ce măsură bolile psihice i-au afectat capacitatea de a gândi, de a discerne şi de a avea reprezentarea faptelor lui. Sunt lucruri care urmează să fie stabilite de anchetă. Nu avem deocamdată detalii despre un mobil. S-au purtat discuţii cu făptuitorul. A relatat liber despre aceste fapte pentru care îl cercetăm. Se află în custodia organelor de poliţie. (…) Era coerent şi a relatat destul de cursiv despre o anumită modalitate de săvârşire a faptelor”, a mai precizat Laurenţiu Palaghiea, pentru News.ro.

VEZI ȘI: Muncitori sechestrați și omorâți într-un apartament. Poliția a intervenit și a împușcat agresorul după ce acesta și-a înjunghiat victimele

Foto: antena3.ro

Back To Top