Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

alertă anm ploi
Categorie: Actual
  • Avertizările meteo emise ieri au fost actualizate de meteorologi, care au decis să instituie, începând de miercuri, ora 12.00, cod portocaliu în cinci județe din Oltenia și în Carpații Meridionali.
  • Avertizarea vizează și zona montană din Prahova, în timp ce restul județului se va afla, până mâine dimineață, sub alertă cod galben.

În zonele vizate de codul portocaliu de ploi și vijelii, valabil până joi, la ora 3.00, vor fi perioade cu averse torențiale, iar în intervale scurte de timp, dar mai ales prin acumulare, se vor înregistra cantități de apă de 40...50 l/mp și pe arii restrânse de peste 70 l/mp.

cod meteoAcestea vor fi asociate și cu descărcări electrice, intensificări ale vântului și izolat grindină.

Până mâine, la ora 8.00, în Oltenia, în nordul și vestul Munteniei, în sud-vestul Transilvaniei, precum și în zona Carpaților Meridionali este valabilă o alertă cod galben, întrucât vor fi perioade cu instabilitate atmosferică accentuată. Aceasta se va manifesta prin averse torențiale, descărcări electrice, intensificări ale vântului și pe alocuri vijelii și grindină. În intervale scurte de timp sau prin acumulare cantitățile de apă vor depăși 25...35 l/mp și izolat 40 l/mp.

VEZI ȘI: Cod galben de  ploi și vijelii, în tot județul Prahova, de miercuri dimineață

Meteorologii mai precizează că, în majoritatea regiunilor, până la sfârșitul săptămânii, vor fi perioade cu instabilitate atmosferică accentuată.

Back To Top