Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

termie
Categorie: Actual
  • La finalul lunii iulie, operatorul de termie din Ploiești a solicitat ADI Termo Prahova lămuriri în legătură cu situația turbine cu gaz (TAG).
  • „Bunul a fost identificat pe amplasamentul CET Brazi, fără ca acesta să fie identificat în cuprinsul listei cu bunuri de retur primită din partea CJ Prahova”.

Subiectul turbinei cu gaz (TAG) din cadrul CET Brazi a fost unul dintre cele mai discutate în contextul crizei apei calde în Ploiești. Conform unor documente oficiale, situația acestui utilaj nu este pe deplin clarificată, singurul lucru sigur fiind că actualul operator nu poate exploata TAG-ul până la lămurirea situației juridice. „Avem rugămintea să ne transmiteți informații cu privire la modalitatea de gestiune a Utilajului, respectiv în ce măsură acesta a fost predat ca urmare a încetării Contractului de Concesiune nr. 2776/5246/29.04.2004, încheiat de către Veolia Energie Prahova (…). În măsura în care Utilajul a fost preluat de către ADI Termo Prahova, avem rugămintea de a ne comunica documentele care stau la baza preluării. Menționăm că aceste informații sunt necesare în vederea analizării posibilității de exploatare în condiții de legalitate a utilajului”, se arată într-o notificare a Termo Prahova adresată ADI Termie.

„Se impune clarificarea”

De asemenea, Termoficare Prahova a solicitat ADI Termie să i se pună la dispoziție informații tehnice, precum date referitoare la revizii, verificări și reparații. „Având în vedere necesitatea asigurării capacității de producție pentru sezonul de iarnă, se impune clarificarea aspectelor referitoare la utilajele ce pot fi exploatate în condiții de legalitate în temeiul Contractului de concesiune”, se mai arată în documentul menționat.

Citește și Document: Operatorul de termie din Ploiești cere clarificări urgente de la ANRE

Back To Top