Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual
  • Lucrările la Autostrada Moldovei vor începe în... Prahova.
  • În mai puțin de două săptămâni se dă startul construirii singurului lot din A7 aflat integral pe teritoriul acestui județ.
  • Porțiunea de autostradă între Dumbrava și Mizil trebuie să fie gata în 20 de luni.

Ministerul Transporturilor, Sorin Grindeanu, a anunțat că CNAIR a da ordinul de începere a lucrărilor pentru lotul 1 din A7 Ploiești – Buzău, primul sector din Autostrada Moldovei. Este vorba despre un tronson care va începe, de fapt, pe raza comunei Dumbrava, cu un nod rutier care va asigura legătura cu A3 București – Ploiești.

“CNAIR a dat astăzi (marți – n.r.) Ordinul de începere a lucrărilor pe lotul Dumbrava – Mizil, cu o lungime de 21 de km.

Asocierea de constructori români și italieni are la dispoziție 20 de luni pentru finalizarea lucrărilor care includ 14 poduri și un pasaj cu lungimea de 550 m.

Contractul are o valoare de 1,46 de miliarde de lei (fără TVA) și este  finanțat prin PNRR.

Autostrada Ploiești – Buzău este prima secțiune a autostrăzii care va asigura legătura dintre Muntenia și Moldova (A7)”, a declarat ministrul Transporturilor.

VEZI ȘI: CNAIR a semnat contractul pentru execuția lotului 1 al A7 Ploiești – Buzău 

 

Back To Top