Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Prahova
Categorie: Actual
  • Partidul Prahova în Acțiune, prin proiectul „Prin sport noi facem bine”, s-a implicat într-o campanie umanitară destinată sprijinirii unui tânăr prahovean care suferă de o boală cumplită.
  • Deoarece situația financiară a familiei nu permite acoperirea costurilor tratamentelor medicale, toți oamenii cu suflet sunt așteptați să dea o mână de ajutor.

„Costel Ardelean în vârstă de 32 de ani este fiu, soț și tată al unei fetițe de doi ani. În urma descoperirii unei tumore pe creier, după prima operație, și în urma investigațiilor specifice, medicii au constatat malignitatea țesutului canceros. Riscul cel mai mare este ca celulele maligne să se dezlipească, să treacă în circuitul sanguin/limfatic, să ajungă și la alte organe și să creeze metastaze. Pentru următoarea operație, Costel Ardelean are nevoie de 14.300 Euro. Acum situația financiara precară a familiei nu permite strângerea acestei sume de bani. El are nevoie de ajutorul nostru pentru a se face bine și a trăi alături de familia sa iubitoare. Haideți să-l ajutăm pe Costel Ardelean să se faca bine și să-și crească fetița. Împreună putem aduce speranța în această familie! Prahova în Acțiune, prin proiectul „Prin sport noi facem bine”, a donat primii bani, 2.000 lei (aproximativ 430 de euro) din cei 14.300 Euro necesari pentru a face operația. Donează și tu!”, se arată într-un comunicat al Partidului Prahova în Acțiune.

Puteți dona în următoarele conturi:

CONT ÎN LEI: RO46BTRLRONCRT0611174101

CONT ÎN EURO: RO93BTRLEURCRT0611174101

NUME BENEFICIAR: ALEXANDRA NICHITA

Back To Top