Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual
  • Miercuri seara locomotiva trenului R-E 5003 pe ruta București Nord-Mărășești a luat foc în Gara de Sud din Ploiești. 
  • 15 pompieri s-au luptat cu flăcările timp de aproximativ o oră. 

Potrivit CFR Călători, incendiul a izbucnit din cauza supraîncălzirii și defectării compresorului locomotivei. Nu s-au înregistrat victime, însă pe toată durata intervenției pompierilor două trenuri au fost blocate pe linie. 

Conform procedurilor aferente unor asemenea situații a fost avizat serviciul 112, o echipă de intervenție deplasându-se la fața locului, între timp mecanicul actionând pentru limitarea efectelor degajării de fum.

Siguranța și securitatea pasagerilor nu au fost afectate.

CFR Călători cere scuze pasagerilor pentru neplăcerile întâmpinate și le mulțumește pentru înțelegere.

Pasagerii care au bilete la trenul afectat sau care doresc să renunțe la călătorie din motive personale vor primi, la cerere, contravaloarea biletelor achiziţionate şi neutilizate (fie pentru întreaga rută, fie pentru distanța neefectuată din ruta respectivă), conform Regulamentului de transport pe calea ferată în vigoare. Detalii pe www.cfrcalatori.ro, la secţiunea Trafic intern/Renunțarea la călătorie.” au transmis reprezentanții CFR Călători.

Back To Top