Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual
  • Acesta a pierdut controlul direcției și a intrat într-un stâlp de la marginea drumului
  • Tânărul de 24 de ani este cercetat penal și riscă și ajungă în spatele gratiilor. 

Miercuri, în jurul orei 9.30, polițiștii Secției de poliție rurală Bălțești au fost sesizați prin apel 112, cu privire la faptul că un autoturism a intrat într-un stâlp de electricitate pe care l-a deteriorat, iar conducătorul acestuia a părăsit locul accidentului.

În baza sesizării, polițiștii s-au deplasat la fața locului, iar în urma verificărilor efectuate au stabilit că, un tânăr în vârstă de 24 de ani, din comuna Ariceștii Zeletin ar fi sustras cheile autoturismului tatălui său și s-a urcat la volan, conducând pe un drum comunal, moment în care a pierdut controlul direcției de mers și a intrat într-un stâlp de electricitate.

Ulterior, polițiștii l-au identificat și depistat la adresa de domiciliu, fiind condus la sediul unității de poliție în vederea audierii.

În urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat faptul că tânărul nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

În urma accidentului a rezultat avarierea autoturismului și a stâlpului de electricitate, fără a fi înregistrate victime victime omenești.

Cercetările sunt continuate de polițiști sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui autovehicul pe drumurile publice fără de deține permis de conducere și furt în scop de folosință.

Back To Top