Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

anaf facebook
Categorie: Actual
  • Șeful Fisc-ului anunță că va exista un departament specializat în vânarea banilor făcuți pe rețelele de socializare și nedeclarați.
  • Președintele ANAF, Lucian Heiuș, a dezvăluit că mai mult de jumătate dintre influencerii verificați nu au declarat complet sau deloc veniturile obținute.

Potrivit șefului ANAF, în ultimele 12 luni au fost verificate 87 de persoane fizice care au obținut venituri din acest gen de activități. În cazul a 56 de persoane fizice s-a stabilit că acestea nu au declarat integral sau chiar deloc sumele încasate.

„Le-am calculat impozitul, iar impozitele stabilite sunt în valoare de 6,1 milioane de lei, aproape 1 milion de euro. Ce ar putea face statul cu acești bani? Se pot face multe lucruri, putem să băgăm apă și canal pe două străzi, poate să asfaltăm străzile într-un sat mai mic. Urmărim banii care vin de la Facebook și vedem ce bani intră în conturile din România. Le-am făcut calculul, le-am emis decizia și le-am luat banii. Îmi doresc ca în perioada următoare să reușim să creăm un departament în cadrul Antifraudă ca să urmărim activ din mediul online. Soluția este ca să avem programele informatice care să facă acest lucru și nouă să ne apară niște stegulețe, niște atenționări că o persoană apare foarte des într-un asemenea mediu, obține venituri de acolo și nu le declară”, a precizat președintele ANAF, Lucian Heiuș, citat de realitatea.net.

VEZI ȘI: ANAF. Cea mai mare diferență dintre veniturile declarate și cele estimate este de 11,7 milioane de lei

În aceste condiții, președintele instituției anunță că va avea și un departament specializat în urmărirea sumelor câștigate din activitatea pe rețelele de socializare.

Back To Top