Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual
  • Evenimentul a avut loc joi, în jurul prânzului în cartierul Bariera București din Ploiești. 
  • Conducătorul auto de 57 de ani a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul indicat fiind de 1,14 mg/l alcool pur in aerul expirat.

Un bărbat în vârstă de 57 de ani care s-a urcat beat la volan a provocat un accident rutier joi pe Bulevardul București din Ploiești. Din fericire, nicio persoană nu a fost rănită, însă două mașini au fost avariate.

Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat faptul că, un bărbat în vârstă de 57 de ani, în timp ce se afla la volanul unui autoturism pe Bulevardul București la un moment dat a pierdut controlulul asupra direcției de mers și a intrat în coliziune cu un alt autoturism condus tot de un bărbat.

Conducătorul auto de 57 de ani a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul indicat fiind de 1,14 mg/l alcool pur in aerul expirat.

Ulterior acesta a fost condus la o unitate medicală în vederea prelevării de mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infractiunii de conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice.

Back To Top