Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

rosal
Categorie: Actual
  • Primăria Ploiești a reacționat după ce câțiva angajați ai operatorului de salubritate au fost surprinși depozitând la platformele de gunoi obiecte voluminoase.
  • „Deși primarul Andrei Liviu Volosevici a solicitat întrunirea AGA a ADI Deșeuri Prahova, fiind mandatat de Consiliul Local al Municipiului Ploiești să voteze rezilierea contractului cu operatorul sus amintit, acest lucru nu s-a întâmplat”

„Primarul Municipiului Ploiești, Andrei Liviu Volosevici, își exprimă dezaprobarea totală față de aspectele identificate zilele acestea pe teren, când angajați ai operatorului de salubritate ROSAL S.A au fost surprinși în timp ce depozitau la platformele de gunoi obiecte voluminoase. Deși de mai bine de un an și jumătate, primarul municipiului Ploiești, Andrei Liviu Volosevici, a solicitat întrunirea AGA a ADI Deșeuri Prahova, fiind mandatat de Consiliul Local al Municipiului Ploiești să voteze rezilierea contractului cu operatorul sus amintit, acest lucru nu s-a întâmplat nici până în prezent.

“Angajații ROSAL în loc să se ocupe de curățenia în municipiul Ploiești, în fapt sunt surprinși pe teren depozitând la platformele de gunoi obiecte voluminoase, saltele și alte asemenea, care se transformă în final în deșeuri abandonate”, a declarat primarul municipiului Ploiești, Andrei Liviu Volosevici.

În acest context, edilul șef, Andrei Liviu Volosevici, solicită ROSAL să își facă treaba, nu să umple orașul de gunoaie”, se arată într-un comunicat al Primăriei Ploiești.

Citește și Volosevici merge la premier: “Sper să găsim soluții pentru a evita ca municipiul Ploiești să rămână fără alimentare cu agent termic”

Back To Top