Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual
  • Precipitaţii abundente, căderi de grindină şi vijelii, descărcări electrice se vor înregistra în regiunile Macedonia, Tesalia de Nord, Epir şi, parţial, în nordul Mării Egee
  • De asemenea, duminică, se vor înregistra averse abundente, căderi de grindină şi furtuni în Tesalia, Macedonia centrală şi de est, Tracia, insulele Sporade, estul Greciei continentale (inclusiv regiunea Attica), insula Evia şi insulele din nord-estul Mării Egee.

 În urma avertizărilor emise de meteorologi, MAE a lansat o atenționare de călătorie în Grecia.

Astfel, Ministerul Afacerilor Externe informează cetățenii români care intenționează să efecteueze deplasări în Grecia, că Serviciul Național de Meteorologie a emis o avertizare meteo de fenomene extreme, care se vor înregistra în perioada 12 - 15 august, în special în regiunile din centrul, nordul şi vestul acestei ţări.

Precipitaţii abundente, căderi de grindină şi vijelii, descărcări electrice se vor înregistra în regiunile Macedonia, Tesalia de Nord, Epir şi, parţial, în nordul Mării Egee. Sâmbătă sunt aşteptate averse însoţite de vânt puternic şi căderi de grindină în regiunile Macedonia, Tesalia şi în insulele Ionice.

MAE reamintește cetățenilor români de pe teritoriul Republicii Elene că pot solicita asistenţă consulară la numerele de telefon ale Ambasadei României la Atena +302106710035 şi Consulatului General al României de la Salonic +302310340088.

Back To Top