Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

test
Categorie: Actual
  • Vineri, în intervalul orar 19.00 - 3.00, polițiștii Serviciului Rutier Prahova împreună cu cei din cadrul Poliției Bușteni au acționat în vederea depistării conducătorilor auto care conduc sub influența băuturilor alcoolice sau a substanțelor psihoactive.
  • În cadrul activităților, polițiștii rutieri au depistat cinci tineri cu vârstele cuprinse între 20 și respectiv 27 de ani care se aflau sub influența substanțelor interzise.

Astfel, în jurul orei 20.00, polițiștii Serviciului Rutier Prahova au oprit pentru control un autoturism condus de un tânăr în vârstă de 25 de ani din Bușteni. Întrucât la înmânarea documentelor, polițiștii au sesizat că tânărul aflat la volan avea un comportament agitat, i-au solicitat acestuia testarea cu aparatul Drugtest, care a indicat pozitiv la o substanță psihoactivă. Ulterior, în jurul orei 23.45, polițiștii orașului Bușteni, în timp ce se aflau pe strada Valea Cerbului au oprit pentru control un autoturism condus de un tânăr în vârstă de 20 de ani din județul Brașov. Și în cazul acestuia, la testarea cu aparatul Drugtest rezultatul a fost unul pozitiv la substanțe posibil cu efect psihoactiv în organism.

După miezul nopții

În jurul orei 2.00, polițiștii Serviciului Rutier Prahova au oprit pentru control un autoturism care se deplasa pe direcția DN1 către  strada Valea Cerbului. În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat faptul că la volanul autoturismului se afla un tânăr în vârstă de 27 de ani din județul Iași. Cu ocazia testării cu aparatul DrugTest si rezultatul acestuia a fost unul pozitiv la trei substanțe cu efect psihoactiv. Tot în jurul aceleiași ore, polițiștii orașului Bușteni au oprit pentru control un autoturism condus de un tânăr în vârstă de 22 de ani din municipiul Ploiești. Și  în cazul acestuia testarea cu aparatul Drugtest a fost una pozitivă la substanțe susceptibile de a avea efect psihoactiv în organism. O jumătate de ora mai târziu, tot polițiștii orașului Bușteni au oprit în trafic un autoturism condus de un tânăr în vârstă de 23 de ani din județul Bacău. În urma testării cu aparatul DrugTest, rezultatul acestuia a fost unul pozitiv la o substanță psihoactivă. Toți cei cinci tineri au fost conduși la unități medicale în vederea prelevării de mostre biologice.

În toate cauzele au fost întocmite dosare  penale,  sub aspectul săvârșirii infracţiunii de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe.

Citește și La un pas de coma alcoolică, un șofer de 57 de ani a provocat un accident rutier în Ploiești

Back To Top