Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

tren
Categorie: Actual

O persoană a fost lovită mortal de tren la Buftea, luni dimineață, iar trenul staționează în așteptarea procurorilor pentru cercetarea la fața locului.

„Trenul IR 1751, care circulă în relația București Nord – Suceava, a surprins și accidentat mortal o persoană, de sex masculin, între Buftea – Periș, la km 18+900. Trenul va fi repus în circulație după finalizarea intervențior desfășurate la locul accidentului de organele abiliate, inclusiv de IML. În acest moment se așteaptă sosirea reprezentanților Procuraturii. Celelate trenuri, care tranzitează zona, nu sunt afectate, ele fiind redirecționate pe fir 2, Periș – Buftea”, a transmis Oana Brânzan, purtătorul de cuvânt al Companiei Naționale de Căi ferate CFR SA.

Trenul IR 1751 a plecat din stația București Nord la ora 10 55, ar fi ajuns la Ploiești Sud la 11.31 și ar fi trebuit să ajungă la destinația finală, Suceava, la ora 16,50.

Citește și L-ați văzut? Prahovean din Albești Paleologu, dispărut fără urmă de trei zile

Back To Top