Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual
  • Tot mai mulți șoferi au fost depistați în ultimul timp în Prahova sub influența alcoolului, dar și a drogurilor
  • Chiar dacă polițiștii reușesc să-i depisteze înainte să producă accidente grave, fenomenul este unul îngrijorător.

 Comunicatul Poliției Prahova

La data de 14 august a.c., polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Prahova au desfășurat ample acțiuni în trafic, iar în urma activităților au constatat 6 infracțiuni la regimul rutier.

Astfel, în jurul orei 6.45, polițiștii orașului Bușteni în timp ce desfășurau activități pe raza orașului Bușteni, au oprit pentru control un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 39 de ani din județul Dâmbovița.

Întrucât la înmânarea documentelor, polițiștii au sesizat că bărbatul aflat la volan avea un comportament agitat, i-au solicitat acestuia testarea cu aparatul Drugtest, care a indicat pozitiv la două substanțe psihoactive.

  • Citește și: 

Ulterior, o jumatate de oră mai tarziu, tot polițiștii orașului Bușteni, în timp ce se aflau pe strada Valea Cerbului au oprit pentru control un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 28 de ani din municipiul Ploiești.

Și în cazul acestuia, la testarea cu aparatul Drugtest rezultatul a fost unul pozitiv la două substanțe posibil cu efect psihoactiv în organism.

În jurul orei 8.45, polițiștii Serviciului Rutier Prahova au oprit pentru control un autoturism care se deplasa pe direcția DN1 către strada Valea Cerbului.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat faptul că la volanul autoturismului se afla o femeie în vârstă de 34 de ani din județul Cluj.

Cu ocazia testării cu aparatul DrugTest si rezultatul acestuia a fost unul pozitiv la o substanță cu efect psihoactiv.

 În cursul nopții trecute, în jurul orei 2.45, polițiștii Serviciului Rutier Prahova au oprit pentru control un autoturism condus de un tânăr în vârstă de 26 de ani din municipiul Câmpina.

Și în cazul acestuia testarea cu aparatul Drugtest a fost una pozitivă la o substanță susceptibilă de a avea efect psihoactiv în organism.

Toate cele 4 persoane au fost conduse la unități medicale în vederea prelevării de mostre biologice.

În toate cauzele, au fost întocmite dosare penale, sub aspectul săvârșirii infracţiunii de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe.

 Tot ieri, 14 august a.c., în jurul orei 14.00, polițiștii Secției de poliție rurală Bălțești în timp ce se aflau în exercitarea atribuțiilor de serviciu în comuna Măgurele au oprit pentru control un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 50 de ani din comuna Bălțești.

Întrucât conducătorul auto emana halenă alcoolică a fost testat cu aparatul etilotest care a indicat valoarea de 1,20 mg/l alcool pur în aerul expirat, ulterior fiind condus la o unitate medicală în vederea prelevării de mostre biologice de sânge.

În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice.

Pe timpul nopții, în jurul orei 23.30, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Florești în timp ce se aflau în exercitarea atribuțiilor de serviciu pe raza de competență, au oprit pentru control un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 53 de ani din comună.

Întrucât acesta emana halenă alcoolică a fost testat cu aparatul etilotest care a indicat valoarea de 0,67 mg/l alcool pur în aerul expirat, ulterior fiind condus la o unitate medicală în vederea prelevării de mostre biologice de sânge

Și în această cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice.

Back To Top