Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual
  • 795 de șoferi au fost amendați în minivacanța de Sfânta Maria pe drumurile publice din Prahova
  • Au fost reținute 66 de permise de conducere și 27 de certificate de înmatriculare au fost retrase

La nivelul Inspectoratului de Poliție Județean Prahova au fost efectuate în perioada 12 – 15 august  acțiuni de tip ’’BLITZ’’ în zonele rurale adiacente municipiilor Ploiești și Câmpina, dar și a orașelor Azuga, Băicoi, Breaza, Bușteni, Boldești Scăieni, Comarnic, Mizil, Plopeni, Sinaia, Slănic, Urlați și Vălenii de Munte.

Astfel, peste 200 de polițiști prahoveni au acționat pe linie rutieră, în scopul prevenirii evenimentelor rutiere, în vederea combaterii accidentelor produse pe fondul consumului de alcool sau a substanțelor psihoactive, dar și pe fondul nerespectării regimului legal de viteză.

În perioada menționată, au fost aplicate 863 de sancțiuni contravenționale, 795 dintre acestea conform prevederile O.U.G. nr.195/2002, privind circulația pe drumurile publice, cele mai multe fiind aplicate pentru nerespectarea regimului legal de viteză.

În urma abaterilor constatate, au fost reținute 66 de permise de conducere și 27 de certificate de înmatriculare au fost retrase.

Totodată, au fost constatate 27 de infracțiuni la regimul rutier, dintre care 13 pentru conducere sub influența substanțelor psihoactive și 5 pentru conducere sub influența băuturilor alcoolice.

RECOMANDĂRI:

Nu vă urcaţi la volan, dacă aţi consumat băuturi alcoolice! Pe lângă posibilitatea producerii unui accident rutier, şoferii care conduc sub influenţa băuturilor alcoolice trebuie să ştie că riscă şi închisoare de la unu la cinci ani, aceasta fiind sancţiunea prevăzută de lege pentru cei depistaţi în trafic cu o îmbibaţie alcoolică de peste 0,80 g/l alcool pur în sânge. De asemenea, pe timpul anchetei, permisul este reţinut fără drept de circulaţie.

Citește și: Schimbări la RCA. Formularul de constatare amiabilă nu mai este obligatoriu

Totodată, cu aceeaşi pedeapsă se sancţionează şi persoana, aflată sub influenţa unor substanţe psihoactive, care conduce un vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deţinerii permisului de conducere.

Back To Top