Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

vouchere sociale blocate
Categorie: Actual
  • Autoritățile au blocat cardurile prin care se acordă ajutorul social de 250 de lei, o dată la două luni, pentru peste 10.000 de beneficiari.
  • În cele mai multe cazuri, măsura a fost luată după ce s-a descoperit că persoanele în cauză fie au vândut tichetele electronice, fie le-au utilizat necorespunzător, mai precis pentru a-și cumpăra băuturi alcoolice.

Anunțul privind blocarea a mii de carduri pentru vouchere sociale, chiar după ce prima tranșă a ajutorului a fost virată, a fost făcut chiar de ministrul Investițiilor și Proiectelor Europene, Marcel Boloș. „Peste 10.000 de carduri sunt în momentul de față sunt blocate fie ca urmare a modului defectuos de folosire a lor, fie că sunt probleme de identitate a beneficiarilor de vouchere. Este o datorie a beneficiarului să înțeleagă că ele au fost date pentru a sprijini populația și pentru a nu face comerț cu ele”, a spus acest, citat de cancan.ro.

OUG nr.63/2002 prevede acordarea acestor ajutoare pentru pensionarii din sistemul public de pensii, pensionarii aflaţi în evidenţa caselor de pensii sectoriale şi beneficiarii de drepturi prevăzute de legi cu caracter special, plătite de casele teritoriale de pensii/casele de pensii sectoriale, ale căror venituri nete lunare proprii sunt mai mici sau egale cu 1.500 lei; persoanele încadrate în grad de handicap grav, accentuat sau mediu, ale căror venituri nete lunare proprii sunt mai mici sau egale cu 1.500 lei; familiile cu cel puţin 2 copii în întreţinere, ale căror venituri nete lunare pe membru de familie sunt mai mici sau egale cu 600 lei; familiile monoparentale ale căror venituri nete lunare pe membru de familie sunt mai mici sau egale cu 600 lei; familiile care au stabilit dreptul la ajutorul social în condiţiile Legii nr. 416/2001 privind venitul minim garantat, cu modificările şi completările ulterioare; persoanele fără adăpost, aşa cum acestea sunt reglementate potrivit prevederilor legale în vigoare. În total, este vorba despre aproximativ 2,5 milioane de beneficiari care, până la finalul anului, o dată la două luni, primesc de la stat un sprijin de 250 de lei.

VEZI ȘI: TICHETE SOCIALE. În cât timp trebuie cheltuit ajutorul de 250 de lei oferit de stat

Back To Top