Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

ani
Categorie: Actual

Agenția Națională de Integritate s-a sesizat în legătură cu un conflict de interese în cazul Lăcrămioara Mărgărit, Şef Serviciu Politici Implementare Programe IMM din cadrul Agenției pentru Întreprinderi Mici și Mijlocii, Atragere de Investiții și Promovare a Exportului Ploiești.

„În perioada în care a fost delegată în funcția publică de director executiv al A.Î.M.M.A.I.P.E. a semnat mai multe documente, ce ar fi putut creea un beneficiu pentru aceasta, după cum urmează:

- documente în baza cărora s-a organizat și desfășurat concursul de promovare în grad superior celui deținut pentru funcționarii publici în cadrul Serviciului Politici Implementare Programe pentru IMM din data de 03 septembrie 2020, în urma căruia a fost promovată în gradul profesional superior celui deținut;

- documente în baza cărora s-a organizat și desfășurat concursul pentru ocuparea unei funcții publice de conducere vacante de șef serviciu în cadrul Serviciului Politici Implementare Programe pentru IMM din data de 04 decembrie 2020, în urma căruia a fost numită în funcția de șef serviciu”, se arată în comunicatul ANI.

Citește și Mii de beneficiari ai voucherelor sociale au rămas fără ajutorul de la stat, chiar după prima tranșă

Back To Top