Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

AUR
Categorie: Actual

Preşedintele Consiliului Naţional de Conducere al Alianţei pentru Unirea Românilor (AUR), Claudiu Târziu, a declarat că partidul său are şansa să câştige la viitoarele alegeri parlamentare peste 50% din voturi.

„Avem şansa ca în 2024 să luăm peste 50% şi ascultaţi-mă bine, nu vă uitaţi curios, n-am băut nimic şi sunt în toate minţile. Ştiu bine pe ce mă bazez. Avem posibilitatea asta. Românii au nevoie de noi şi ştiu un singur lucru: că nu om fi noi cei mai grozavi, dar suntem sinceri, bine intenţionaţi şi nu precupeţim niciun efort pentru a face ceea ce spunem", a afirmat Claudiu Târziu, la o întâlnire cu membri şi simpatizanţi ai partidului din judeţul Bistriţa-Năsăud.

Potrivit acestuia AUR va prezenta, în septembrie, un draft al programului propriu de guvernare şi o primă echipă pregătită să preia guvernarea, din cele trei pe care intenţionează să le formeze.

Citește și George Simion a făcut testul antidrog

Back To Top