Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

școala
Categorie: Actual
  • Cu două săptămâni înainte de începerea anului școlar, la nivelul judeţului Prahova 50 de clădiri ale unităţilor de învăţământ nu au autorizaţie de securitate la incendiu.
  • „Marea majoritate a motivelor privind lipsa avizării este mai degrabă de ordin birocratic”, se arată într-un comunicat al Prefecturii Prahova.

„Din evidenţele actuale, la nivelul judeţului Prahova nu deţin încă autorizaţie de securitate la incendiu un număr de 50 clădiri cu destinaţia de unităţi de învăţământ, după specificul acestora fiind structurate astfel: 3 colegii (internat, sală de sport şi clădirea şcolii), 3 licee (corpuri, clădire şcoală, sală sport), 27 şcoli primare şi gimnaziale (săli de sport, corpuri de clădiri, dar şi entitatea în ansamblu), 17 grădiniţe", precizează Prefectura Prahova.

Conform sursei citate, 158 de clădiri ale unităţilor de învăţământ au obţinut autorizaţia de securitate la incendiu, iar 625 de clădiri nu fac obiectul autorizării.

"Conducerile şcolilor şi grădiniţelor, alături de ordonatorul de credite, cu sprijinul reprezentanţilor Inspectoratului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă şi ai Instituţiei Prefectului Judeţul Prahova, sunt în curs de autorizare/aviz privind securitatea la incendiu, astfel încât în niciuna dintre locaţii, copiii să nu fie puşi în pericol, marea majoritate a motivelor privind lipsa avizării fiind mai degrabă de ordin birocratic", mai anunţă Prefectura Prahova.

Citește și Școala din Prahova cu un singur candidat înscris la Bacalaureat. Nici acela nu a luat examenul

Back To Top