Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual
  • O femeie în vârstă de 34 de ani a fost reținută 24 de ore în Ploiești pentru furt. 
  • Luată la întrebări de oamenii legii, aceasta a recunoscut că a săvârșit și alte fapte similare în alte magazine din Ploiești. 

Surse apropiate anchetei au declarat pentru Actualitatea Prahoveană că femeia în vârstă de 34 de ani era însoțită de o adolescentă în cârstă de 15. Cele două au fost surprinse când ar fi sustrase mai multe bunuri dintr-un magazin Mega Image din Ploiești. 

Oamenii legii solicitați la fața locului au constatat că femeia în vârstă de 34 de ani este autoarea mai multor furturi din magazinele H&M din Ploiești.

„La data de 16 august a.c., polițiștii Secției nr.1 de poliție Ploiești au reținut o persoană bănuită de sâvârșirea a mai multor infracțiuni de furt.

În fapt, ieri, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Ploiești au fost sesizați prin apel 112, de către angajata unei societăți comerciale, cu privire la faptul că două femei au fost surprinse în timp ce sustrăgeau mai multe bunuri de pe raftul magazinului.

Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat că cele sesizate se confirmă, fiind identificate o femeie în vârstă de 34 de ani și o minoră de 15 ani, care au recunoscut faptul că ar fi sustras mai multe bunuri, pe care ulterior le-au predat angajaților.” au transmis reprezentanții IPJ Prahova prin intermediul unui comunicat de presă. 

Din cercetări a reieșit că, femeia de 34 de ani este bănuită de săvârșirea a 5 infracțiuni de furturi din societăți comerciale, de pe raza municipiului Ploiești. Prejudiciul cauzat este de aproximativ 1.100 de lei.

În urma probatoriului administrat, față de femeia de 34 de ani a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentată unității de parchet competente în vederea luării unei alte măsuri preventive.

Cercetările sunt continuate de către polițiștii Secției nr.1 de poliție Ploiești sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt.” au precizat reprezentanții IPJ Prahova

Back To Top