Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual
  • Lepuș Alexandra Gabriela a plecat vineri seara de acasă, în jurul orei 21.0, și nu s-a mai întors
  • La momentul plecării aceasta purta tricou cu mânecă scurtă de culoare alb cu inscripții pe piept de culoare negru, pantaloni din blug scurți de culoare negru, adidași de culoare albi și rucsac de culoare negru-verde.

Polițiștii prahoveni sunt alertă după ce o femeie din Bălțești a reclamat vineri seară dispariția fiicei sale în vârstă de 16 ani. Aceasta a plecat în mod voluntar de acasă și nu a mai revenit.

Citește și:  Bărbatul pe trotinetă care a atacat două femei în București a fost arestat preventiv

Semnalmente: greutate aproximativ 50 de kg, înălțime 1,60 metri, ochi verzi, parul tuns scurt până la umeri, brunet, iar ca semne particulare sunt cicatricile de la degetele mari ale ambelor mâini, survenite în urma unor arsuri.

La momentul plecării aceasta purta tricou cu mânecă scurtă de culoare alb cu inscripții pe piept de culoare negru, pantaloni din blug scurți de culoare negru, adidași de culoare albi și rucsac de culoare negru-verde.

Persoanele care pot oferi informații cu privire la persoana în cauză sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unități de poliție sau să apeleze numărul unic de urgență 112.

Back To Top