Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual
  • În urma unei ședințe de consiliu local, Primăria Năvodari a desființat vineri sistemul de termoficare al orașului. 
  • Motivația primarului a fost neperformanța acestuia  și pierderile prea mari înregistrate.

Situația de la Năvodari a fost expusă prin intermediul unei postări pe Facebook de vicepreședintele Consiliului Județean Constanța, Petre Enciu. 

”Suntem curioşi cum va răspunde domnul primar la următoarea întrebare: Cum îşi vor încălzi cei afectați locuințele şi cum îşi vor asigura apa caldă menajeră? Domnul primar a pus totul pe seama neperformanței sistemului de termoficare si a pierderilor care nu mai pot fi finanțate. Nu am reuşit să-l convingem că suntem în fața unei probleme mai mult tehnică decât economică pe care nimeni nu ştie să o rezolve. Deci se va face frigul. Ca pe vremuri”, a scris Petre Enciu.

În timp ce la Ploiești locuitorii nu beneficiază de trei săptămâni de apă caldă, situația rămâne în continuare incertă, blocajul termic și juridic al termiei fiind departe de a fi soluționat. 

Vă reamintim că Operatorul Termoficare Prahova SA avertizează într-un comunicat trimis presei că există riscul ca și la Ploiești să rămânem fără căldura în sezonul rece 2022-2023.

În cazul orașului Năvodari, vicepreședintele Consiliului Județean Constanța, Petre Enciu, a declarat pentru G4media.ro că familiile care reprezintă cazuri sociale vor primi câte 4000 de lei pentru echipamente sau branșare la rețeaua de gaze, dar schimbarea sistemului de încălzire poate dura până la 2 ani a explicat acesta.

Back To Top