Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual
  • Codul portocaliu de ploi torențiale, atenționare valabilă și în Prahova, nu a rămas fără efecte.
  • Pompierii militari au fost solicitați să intervină după ce la Sinaia și Bănești au fost raportate mai multe inundații. 

În urma fenomenelor meteorologice, în cursul nopții de marți, pompierii militari au fost solicitați să intervină ca urmare a unor inundații care s-au produs pe raza localităților Sinaia și Bănești. 

Citește și: Prahova intră sub cod portocaliu de ploi torențiale. Când expiră atenționarea

Astfel, la Sinaia a fost solicitată intervenția pompierilor după ce strada din zona Cumpătu a fost inundată. Tot la Sinaia, un copac a căzut, iar o locuință a fost inundată.

Pompierii militari au intervenit, marți noapte, și la Bănești unde au fost semnalate inundații la o locuință. Din fericire, nu s-au înregistrat victime.

Inspectoratul pentru Situații de Urgență "Șerban Cantacuzino"a anunțat, marți noapte, că pompierii militari monitorizează situația în teren și sunt pregătiți să intervină la noi solicitări. Avertizarea de cod portocaliu de ploi torențiale este valabilă în Prahova până miercuri, 24 august, ora 10.00.

 

Back To Top