Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual
  • După ce a ridicat bagajele de cală, bărbatul s-a deplasat spre ieșire pe culoarul verde, destinat persoanelor care nu au nimic de declarat autorităților vamale.
  • În urma verificărilor au fost descoperite, nedeclarate, în trei geamantane de dimensiuni mari, mai multe pachete cu țigări, fără timbru fiscal.

Joi, în jurul orei 02.30, la P.T.F. Aeroportul Internațional  Henri Coandă s-a prezentat pentru a intra în țară, cu o cursă din direcția Dubai, un bărbat, cetățean român, în vârstă de 47 ani.

După ce a ridicat bagajele de cală, persoana în cauză s-a deplasat spre ieșire pe culoarul verde, destinat persoanelor care nu au nimic de declarat autorităților vamale.

Acționând în baza analizei de risc, polițiștii de frontieră și lucrătorii vamali au procedat la efectuarea unui control amănunțit asupra bagajelor de cală ale acestuia, în urma căruia au fost descoperite, nedeclarate, în trei geamantane de dimensiuni mari, mai multe  pachete cu țigări, fără timbru fiscal.

În urma inventarierii a rezultat cantitatea totală de 3.940 de pachete cu țigări, de proveniență  Duty Free.

Ca urmare a celor constatate, întreaga cantitatea de țigări a fost reținută de către autoritatea vamală. În cauză, va fi sesizat Parchetul de pe lângă Judecătoria Buftea, pentru efectuarea de cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă.

 

Back To Top