Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Administraţie
  • Consilierul local Ștefan Alexandru (Prahova în Acțiune) a anunțat, joi, în cadrul unei conferințe de presă, că există soluții identificate pentru rezolvarea crizei apei calde din Ploiești încă din 2021.
  • Aleșii locali de la Prahova în Acțiune propun, ca soluție pe termen scurt, închirierea și montarea a patru cazane de apă fierbinte mobile care ar putea fi amplasate în diverse zone ale orașului.

 Conform documentului prezentat de consilierul local Ștefan Alexandru (Prahova în Acțiune), în primăvara anului trecut, atât aleșii locali ploieșteni, cât și aleșii județeni au aprobat un studiu care propunea mai multe soluții pentru funcționarea serviciul de termoficare al municipiului. 

Citește și: Consilierii locali PNL, soluții pentru criza apei calde din Ploiești

Încă de anul trecut, conform studiului aprobat, propunerea era de înlocuire a actualului cazan de apă fierbinte, care mai putea fi folosit doar până în decembrie 2022.

Citește și: Primăria Ploiești a lansat noi acuzații la adresa Consiliului Județean Prahova în criza apei calde

„În ceea ce privește producerea agentului termic și rezolvarea pe termen scurt a acestei probleme, propunem închirierea și montarea a patru cazane de apă fierbinte mobile fie la nodul de vane F25 din care pleacă magistrala Vest și magistrala 2 Sud, fie un cazan la acest nod, unul lângă Podul Înalt, al treilea în zona Cablu Românesc și al patrulea în zona Sud sau Democrației (vis-a-vis de sediul ANAF. Aceste cazane vor asigura necesarul de apă caldă și căldură pentru Municipiul Ploiești. Această soluție provizorie va permite administrației să înceapă procesul de modernizare a CET Brazi sau să opteze pentru o altă soluție (ex. montarea de centrale pe gaz în punctele termice din municipiu care permit o astfel de variantă). Recomandăm și o discuție cu reprezentanții rafinbăriilor în privința producerii agentului termic”, a susținut Ștefan Alexandru, consilierul local Prahova în Acțiune.   

Back To Top