Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual
  • Bărbatul a fost depistat cu ocazia unei acțiuni rutiere „Fulger” organizată miercuri dimineață
  • Cetățeanul turc, domiciliat în Ilfov, s-a ales cu dosar penal. 

Miercuri dimineață în jurul orei 08:30, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Prahova, în timp ce se aflau în exercitarea atribuțiilor de serviciu pe Drumul Național 1, zona Potigrafu, în cadrul unei acțiuni BLITZ, au oprit, pentru control, un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 45 de ani, din județul Ilfov, cetățean turc.

Cu ocazia verificărilor efectuate în bazele de date a reieșit faptul că bărbatul figurează ca având permisul de conducere suspendat.

În cauză, a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracțiunii de conducere a unui autovehicul pe drumurile publice de către o persoană căreia exercitarea dreptului de a conduce i-a fost suspendată.

Astfel, polițiștii Serviciului Rutier Prahova, cei ai Poliției municipiului Ploiești- Biroul Rutier și cei ai Secției Rurale de Poliție Blejoi au acționat pe linie rutieră, în scopul prevenirii și combaterii principalelor cauze generatoare de accidente rutiere.

Vă reamintim că în cadrul altor acțiuni BLITZ desfășurate miercuri dimineață în Prahova au fost controlate 120 de autovehicule, dintre care 20 de dube, fiind efectuate testări cu aparatele etilotest și DrugTest.

De asemenea, au fost aplicate 65 de sancțiuni contravenționale, 25 dintre acestea fiind aplicate pentru nerespectarea regimului legal de viteză, alte 25 pentru abaterile săvârșite de bicicliști și 15 pentru alte abatri de la normele rutiere în vigoare.

Valoarea sancțiunilor este de aproximativ 18.500 lei.

În urma abaterilor constatate, au fost reținute și 2 permise de conducere, 1 pentru nerespectarea regimului legal de viteză, respectiv 1 pentru neacordarea priorității de trecere vehiculelor care au acest drept.

Back To Top