Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Administraţie
  • Servicii Gospodărie Urbană (SGU) Ploiești, societate aflată în subordinea Consiliului Local, a lansat, joi, un nou apel către cetățeni, după ce mai multe mai multe obiecte de joacă au fost vandalizate într-un parc recent modernizat.
  • SGU Ploiești solicită cetățenilor să semnaleze aceste fapte la Poliția Locală sau la Dispeceratul Regiei Autonome de Servicii Publice.

 SGU Ploiești a reclamat, joi, că au fost deteriorate mai multe obiecte de joacă la scurt timp după modernizarea locului de joacă din zona străzii Brumărele.

Citește și: Consilierul local Ștefan Alexandru (Prahova în Acțiune): „Avem soluții pentru rezolvarea crizei apei calde din Ploiești încă din 2021”

Totodată, SGU Ploiești solicită cetățenilor să respecte regulamentul de acces în perimetrul locurilor de joacă și spațiilor destinate practicării sporturilor, precum și regulile de utilizare a obiectelor de joacă/fitness, afișate pe panourile informative din zonele menționate anterior.

Mai mult, SGU face apel la toți cetățenii ca, în cazul în care observă persoane lipsite de bun simț care vandalizează perimetrele verzi, mobilierul urban, toaletele publice și obiectele de joacă/fitness să apeleze numerele de telefon ale Dispeceratului RASP(0244/984) și Poliției Locale (0244/954) pentru a sesiza aceste aspecte.

Foto: SGU Ploiești

 

Back To Top