Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual
  • Runa Magica ne indică o zi plină de entuziasm, avem deschidere pentru a învăța lucruri noi și a conștientizăm și înțelegem.
  • Kenaz este runa care exprimă elemental primordial Foc, aducându-ne, astăzi, noutăți, energie, forță lăuntrică și motivație.
  • Runa Gebo este darul care aduce bucurie sufletească și acre confirmă că eforturile noastre vor fi răsplătite cu recompense affective de mare valoare.

Runa Kenaz este deosebit de benefică, fiind un indicator al puterii, energiei și forței. Pentru popoarele nordice, Kenaz simboliza elementul foc și căldura inimii. Semnificația runei Kenaz cuprinde înțelepciune, vedere interioară, soluție la o problemă, creativitate, inspirație, iluminare. Runa anunță o serie de întâmplări benefice, atât de natură materială, cât și spirituală, care ne vor deschide noi orizonturi și oportunități, dar și o mare creativitate. Astăzi, Kenaz ne avertizează asupra unor oferte care trebuie refuzate, asupra iluziilor și asupra epuizării forțelor noastre în beneficiul altora.

Runa Gebo simbolizează darul care aduce bucurie sufletească. Astăzi, ea ne arată un parteneriat, un dar sau un bun material mult așteptat. În poziție finală, runa reprezintă happy-end sau o perioadă de pace sufletească. Gebo ne arată, astăzi, relații armonioase, sacrificiu de sine, loialitate, carismă, extaz, sprijin dezinteresat, învățăm să dăruim dar și să primim.

Sfatul runelor:

Runa magica ne avertizează asupra riscului unor înșelătorii și a nevoii de a avea încredere în intuiția noastră. Generozitatea ne va aduce oportunități și recompense, iar cele mai mari daruri vor fi de natură afectivă, sufletească. Runa Magica ne arată că, astăzi, colaborările sunt fructuoase, dar este nevoie să rămânem realiști și să ne supraveghem cheltuielile pentru a nu deveni risipitori.

Back To Top