Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Administraţie
  • Primăria Ploiești a solicitat, vineri, Prefecturii Prahova exprimarea unui punct de vedere de specialitate, în regim de urgență, privind legalitatea hotărârilor adoptate de către Consiliului Local privind trecerea sistemului de termoficare în patrimoniul municipalității.
  • Primarul Ploieștiului a dispus, totodată, constituirea comisiei care să procedeze la preluarea CET Brazi.

Aleșii locali ploieșteni au aprobat, joi, două hotărâri care vizează pe de o parte o solicitare către Consiliul Județean Prahova de trecere a CET Brazi în patrimoniul municipalității, iar pe de altă parte înființarea unei societăți care să aibă ca obiect de activitate serviciul de termoficare al orașului. Cele două hotărâri de Consiliu Local aprobate nu au avut, însă, aviz favorabil din partea Direcției Juridice și a Direcției de Patrimoniu.

Citește și: Citește și: Consiliul Local Ploiești, vot cu scandal pentru înființarea unei societăți de termoficare. Aleșii locali au solicitat predarea CET Brazi în patrimoniul municipalității

Primăria Ploiești a anunțat, vineri, că „autoritatea publică locală a solicitat, astăzi, Instituției Prefectului – județul Prahova exprimarea unui punct de vedere de specialitate, în regim de urgență, privind legalitatea hotărârilor adoptate de către Consiliului Local al Municipiului Ploiești, în data de 25.08.2022, cu privire la trecerea către Municipiul Ploiești a sistemului de producere, transport și distribuție energie termică și apă caldă”.

Citește și: Vasile Ionescu, directorul adjunct de la RASP Ploiești, noul șef de la Termo Ploiești

Totodată, potrivit Primăriei Ploiești, pentru ducerea la îndeplinire a celor două hotărâri de Consiliu Local, primarul Andrei Volosevici a dispus constituirea Comisiei care să procedeze la preluarea bunurilor imobile și mobile aferente sistemului de producere, transport și distribuție energie termică și apă caldă din domeniul public al județului Prahova în domeniul public al municipalității.

 

 

Back To Top