Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual
  • Au fost aplicate 150 de sancțiuni contravenționale, 70 dintre acestea fiind aplicate pentru nerespectarea regimului legal de viteză
  • Valoarea sancțiunilor este de peste 50.000 de lei

Sâmbătă, la nivelul Inspectoratului de Poliție Județean Prahova au fost efectuate 6 acțiuni de tip ’’BLITZ’’  pe Drumul Național 1, pe raza municipiilor Ploieşti și Câmpina, precum și pe raza comunelor Bărcănești, respectiv Mănești.

Astfel, polițiștii Serviciului Rutier Prahova, cei ai Poliției municipiului Ploiești- Biroul Rutier și cei ai Secțiilor urbane de poliție Ploieşti au acționat pe parcursul întregii zile, pe mai multe intervale orare, în scopul prevenirii și combaterii principalelor cauze generatoare de accidente rutiere.

Depistarea conducătorilor auto care conduc sub influența băuturilor alcoolice sau a substanțelor cu efect psihoactiv, și care reprezintă un real pericol pentru toți participanții la trafic a fost unul dintre obiectivele polițiștilor, în cadrul celor 6 acțiuni.

În acest context au fost controlate peste 320 de autovehicule, dintre care 60 de bube, fiind efectuate peste 200 de testări cu aparatele etilotest, precum și 15 cu aparatul DrugTest.

De asemenea, au fost aplicate 150 de sancțiuni contravenționale, 70 dintre acestea fiind aplicate pentru nerespectarea regimului legal de viteză.

Valoarea sancțiunilor este de peste 50.000 de lei.

În urma abaterilor constatate, au fost reținute și 11 permise de conducere, precum și un certificat de înmatriculare.

În dimineața zilei de ieri, în jurul orei 08:30, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Câmpina- Biroului Rutier, au oprit pentru control pe strada Sălaj, un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 34 de ani, din municipiu.

Cu ocazia solicitării documentelor personale și ale autoturismului, cât și în urma verificărilor efectuate în bazele de date, s-a constatat faptul că autoturismul în cauză figurează ca fiind radiat din anul 2021.

În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracțiunii de punerea în circulație sau conducerea unui autovehicul neînmatriculat.

Ulterior, în jurul orei 11:30, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Prahova, în timp ce acționau cu aparatul radar pe Drumul Național 1, în afara municipiului Ploiești, acesta a înregistrat un autoturism circulând cu viteza de 136 km/h (+ 36 km/h în afara localității).

Polițiștii au procedat la oprirea regulamentară a autoturismului în cauză, la volanul acestuia fiind identificată o femeie în vârstă de 55 de ani, din municipiul București.

Cu ocazia verificărilor efectuate în bazele de date, s-a constatat faptul că femeia figurează cu permisul de conducere cu restricții-rețiunut.

În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui autovehicul pe drumurile publice de către o persoană căreia exercitarea dreptului de a conduce i-a fost suspendată.

La data de 28 august a.c., în jurul orei 17:00, polițiștii Secției nr.1 de Poliție Ploiești, în timp ce se aflau în exercitarea atribuțiilor de serivicu, pe strada Ștrandului din municipiu, au oprit, pentru control, un autoturism condus de un tânăr în vârstă de 26 de ani, din municipiu.

În urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat faptul că valabilitatea numerelelor provizorii de circulație figurează ca fiind expirate din cursul lunii martie a anului curent.

În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracţiunii de punerea în circulaţie sau conducerea unui autovehicul neînmatriculat.

Back To Top