Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual
  • Runa Magica ne indică o zi interesantă, în care parteneriatele, colaborările, sentimentul de umanitate și gândirea socială ne vor aduce claritate, noi înțelegeri, conexiuni cu divinitatea.
  • Mannaz este runa omului și a umanității, care ne arată importanța unei coeziuni în gândirea socială și ne indică apartenența la grup.
  • Runa Eihwaz ne deschide căile spre înțelegerea subtilă a lucrurilor, ne limpezește conexiunea la spiritual și ne deschide drumurile către evoluția personală și socială.

Simbol al omenirii în general și al omului în special, Mannaz exprimă generozitatea, prietenia, altruismul, solidaritatea umană, deschiderea către lume și interdependența cu societatea. Mannaz este runa ce reprezintă omul, cu bune și cu rele, în totalitatea lui. Runa Mannaz ne sugerează că suntem prea implicați în problemă ca să o și rezolvăm, așa că este nevoie de detașare și înțelelegerea situației dificile. Mannaz ne arată, astăzi, că este nevoie să rămânem modești și să ne ferim de egoism și de extremele superiorității sau ale inferiorității, să ne acceptăm așa cum suntem de fapt.

Citește și:  Șase acțiuni rutiere „Fulger” pe DN1, în Prahova. 320 de mașini au fost oprite

Runa Eihwaz simbolizează Arborele Cosmic, Copacul Vieții, Ygdrasill, care își păstrează rădăcina în pământ și crengile în înaltul cerului, susținând întregul univers cu cele nouă lumi ale sale. Eihwaz prevestește o creștere spirituală și intelectuală, o rezolvare a situației conflictuale cu perseverență și prudență, rezolvarea unor probleme neglijate prea mult timp, deși cu riscul unui mare consum nervos.

Sfatul runelor:

Runa Magica ne pune în gardă, astăzi, asupra slăbiciunilor și defectelor noastre. Trebuie să le analizăm în mod obiectiv, să le identificăm și să le înțelegem pentru ca apoi să le combatem printr-un act de voință ca să putem înainta pe drumul ales. Runa Magica ne încurajează să ne exprimăm calitățile, precum toleranța, altruismul, generozitatea, răbdarea și să evităm să îi criticăm pe cei din jur care, în realitate, au nevoie de suportul nostru.

Back To Top