Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

sentinta
Categorie: Actual
  • Patronul unui magazin din Cornu şi-a ameninţat angajatul cu publicarea unor fotografii nud dacă va mai insista să-și ceară salariul restant, a fost condamnat la 6 ani, 10 luni şi 10 zile închisoare.
  • Faptele s-au întâmplat în 2018, iar victima a sesizat Poliţia.

Pe lângă pedeapsa cu închisoarea, patronul din Cornu are de plătit și daune morale în valoare de 10.000 de lei, bani care vor ajunge la urmașii victimei, în prezent decedată, în cazul în care sentința va rămâne definitivă.

Conform adevarul.ro, scandalul dintre cei doi a izbucnit în 2018, iar totul ar fi pornit de la bani. Patronul l-a rugat să-i împrumute telefonul mobil, invocând faptul că al lui este defect, dar ar fi refuzat să-l mai înapoieze. În telefon, a găsit o serie de fotografii cu acesta în poziţii indecente, unele chiar nud, dar şi mai multe conversaţii private. Pentru a-şi determina angajatul să renunţe să mai insiste în a-şi cere salariul, dar şi să plătească banii, lipsă în gestiune, patronul l-a ameninţat că va face publice atât conversaţiile, dar şi fotografiile nud. Angajatul s-a adresat în cele din urmă Poliţiei unde a reclamat iniţial că şeful său nu vrea să-i plătească banii pentru munca prestată, dar ulterior a recunoscut şi că este şantajat cu publicarea unor fotografii nud. Patronul a fost trimis în judecată în ianuarie 2019. Pentru că este recidivist, pentru infracțiunea de șantaj, el a primit o pedeapsă de trei ani, 10 luni şi 10 zile închisoare care s-a adăugat la pedeapsa anterioară neexecutată, de trei ani de închisoare.

Citește și Șicanare în trafic în zona Cioceanu din Ploiești. Șoferul unui BMW a blocat strada și a coborât la un instructor auto

Back To Top